Kulináris terápia

A Kulináris csoportterápia erősen diagnózis központú, ezért nagyon hamar felszínre kerülnek egy adott csapaton, csoporton belül a problémák, amelyek megoldásra várnak.

A gasztronómia erre tökéletesen alkalmas, hiszen nem csak a kreativitást javítja, de segít túllépni a saját határaidon, együttműködésre, alkalmazkodásra, csapatmunkára ösztönöz. Ráadásként pedig megtanít arra, hogyan vívd ki mások megbecsülését, hogyan legyél elismert tagja egy csoportnak és hogyan szerezd vissza a saját önbecsülésedet is.

Nem csak nyitottabbá, kreatívabbá és egészségesebbé válhatsz, de bátorságot és önbizalmat nyerhetsz, de javíthatsz a családi vagy üzleti kapcsolataidon.

Javasoljuk kis és középvállalkozásoknak, fejlődésre vágyó cégeknek, üzleti vagy baráti társulásoknak, családoknak, pároknak.

Élet és lélekmódváltás olyan speciális, és mégis mindennapi módszerek beépítésével, mint az  étkezés, annak elkészítése, megtervezése, megszervezése. Étkezési szokásaid sokkal több mindent elárulnak rólad, mint gondolnád.

Ne csak habzsoljuk az ételt és az életet, de élvezzük is a mindennapokat és az ízeket. Az ételek, a táplálkozás olyan aspektusai az életünknek, amelyek áthatják a mindennapjainkat. Miért ne használhatnánk ki ezt a tökéletes, mégis egyszerű módszert arra, hogy az ízek, aromák, textúrák segítségével javítsunk általános mentális állapotunkon, vagy akár kezeljünk vele komolyabb pszichés, lelki problémákat? A Kulináris Terápia megtanít újra élni, élvezetet találni a mindennapokban. Célt és reményt ad, ráadásként pedig fejleszti a kreativitást, csökkenti a stresszt és jótékonyan hat az emberi kapcsolatokra. Gyógyító jellege kihat a testre és a lélekre egyaránt, hiszen, ha tudod mire éhezik a tested, tudod, mivel tápláld és gyógyítsd a lelked.

Testet a lélek nélkül nem lehet kezelni, ahogy a lelket sem a test nélkül. Ez programunk, és a Body&Mind szellemiségének alapköve, amire a tréningünket építettük.

És hogy mitől lett ennyire látványos az eredmény?