Csoportos formabontás

Ismerkedj meg csoportos foglalkozásainkkal, ahol a testi-lelki összhang figyelembe vételével foglalkozunk felvetett problémáitokkal, segítünk elmélyíteni önismereti tudásodat, hogy nagyobb hatékonysággal, önbizalommal vessétek bele magatokat a mindennapokban.

Legyen szó életmódváltásról, fogyásról, egészségtudatosságról, családról, párkapcsolatról, nevelésről, szülői hatékonyság fejlesztéséről, stressz kezelésről, életkori krízisekről egyaránt.

Olvass bele bátran "Egyél jól, legyél jól" tréningprogramunkba, hogy lásd hogyan működik ez a gyakorlatban.

Egységben a csúcsteljesítményért

Egyik szemünk sír, a másik nevet! Teljesítmény Támogató Tréningprogramunk sikeresen lezárult, és útjára engedtük a csapatot! Bő fél évet átívelő tréningfolyamat alatt sok mindent éltünk meg a csapattal, és voltunk szemtanúi annak a változásnak, és a szinte lehetetlennek tűnő cél megközelítésének, amit ez idő alatt elértek, elértünk! Nagyon izgalmas volt látni, és büszkévé tett bennünket, ahogy hétről hétre fedeztük fel a résztvevő gyerekeken, a vezető edzőn, és a csapat összességén megjelenő változásokat.

Egységben a csúcsteljesítményért!

 Teljesítményfokozás – Tudatosság – Természetesség – Táplálkozás

„A kimagasló teljesítmény a kimagasló elköteleződésből táplálkozik.”

Márpedig az elköteleződést nem lehet erőltetni, hanem megfelelő támogatással megtörténik magától. Az elköteleződés megérik a lelkünkben azáltal, hogy megértjük a vágyainkat, átlátjuk a céljainkat, és a célunkhoz vezető utat minden kockájával együtt magunkénak érezzük. Vállaljuk a munkát, kiállunk egymásért és magunkért.