Főzz gyorsan, kétfélét!
Ránts fakanalat
Spárga a konyhában!
Cseréld le a rizst!
Nyári kedvenc a télben
Töltött cukkini

Töltött cukkini

A fiúk sokáig hallani sem akartak róla, a közelébe sem mentek. Aztán egyszer kész helyzet elé állítottam őket és bizony, töltött cukkíni került a vacsora asztalra. Volt nagy gyanakvás, de végül óriási sikersztori kerekedett belőle. A férjem ilyenkor nyáron, a nagy melegben kifejezetten szereti. A fiam is – bár ő a töltelékbe keverteti az apróra vágott cukkinit és úgy, jó csúszósan eszi meg.

Nyári kedven télen sem rossz

Tipikus nyári kaja. Ami nagyon jól jött, mert abban a rettentő melegben egyszerűen családilag nem igényeltük a nehezebb ételeket. Én már csak azért sem, mert a harmadik trimeszter kísértetiesen hasonlít az elsőre és a fülem mögé sem kívántam a húsféléket. Szóval melegünk volt, és egy rakás patisszonunk a kertben.

Itt is van a legelső kreatúra a BMT konyhából és az első kifogásunk a kifogásodra, miszerint család mellett nem kivitelezhető az egészséges életmód. 

Szó nincs arról, hogy edzésprogramunkkal a konyhába szorultunk volna és dobtunk volna egy laza spárgát a konyhapadlón. Csak nagy az öröm, mert végre szert lehet tenni valódi spárgára. És nem csak arra a  fura üveges vagy konzerv verzióra. Egyre több helyen lehet kapni fehér és zöld spárgát egyaránt. Én nagyon szeretem, akár grillezve, akár párolva, vagy levesként. 

Megint főztünk, megint gyorsat és egészségeset! Ez Egy kifejezetten háziasszony és diétabarát fogás, amelyet még főzési idővel együtt is 15 percen belül el lehet készíteni. 
Túl sok időnk nem volt a tűzhely mellett időzni, ezért készült ez a köleses tonhal.

Miért jó főzni?

Mind a csoportos tréningeken, mind pedig az egyéni foglalkozásokon arra bíztatjuk a résztvevőket, hogy főzzenek minél többet, készítsenek el minél több ételt saját kezűleg. Mert főzni jó! Az alábbiakban pedig meg is fogjuk jó alaposan indokolni, miért?