Body & Mind Therapeia

Testi-lelki egészségfejlesztés

Mi is az a Body & Mind Therapeia?

Egy baráti társulás, melynek hitvallása, hogy a testi és lelki egészséget a legjobb párhuzamosan fejleszteni, építeni. Ahol a túlsúlyból, stresszből, depresszióból, kishitűségből vagy párkapcsolati problémákból adódó gondjaidat mentálisan és fizikai síkon is rendezni tudjuk.

Sokszor halljuk: minden fejben dől el.

De ha nem vagy képes a fejedben, a gondolataidban meghatározni, ki vagy és mit is szeretnél pontosan, akkor nagyon nehéz megfogalmazni, hogyan is éred majd el a célodat. Ebben segítünk Mi. Segítünk dönteni, és segítünk megvalósítani. Nálunk nincsenek tabuk, nincsenek korlátok.

Hitvallás:

  • A testi és lelki egészségfejlesztés csak személyre szabottan működhet. A módszer csak akkor működik, ha az speciálisan az egyénre épül. Nincs termékkötelezettség.
  • A változást a saját kereteid, lehetőségeid, életkörülményeid alapján alakítjuk ki.
  • Nézz szembe a félelmeiddel, nézz tükörbe!
  • Ne próbáld, csináld!

 

Mérei Kata
EGÉSZSÉGFEJLESZTŐ,
ÉLETMÓD TANÁCSADÓ
Telefon: +36-70-639-1085 

 

Bálint Viktória Dorina
TRÉNER, COACH
Telefon: +36-30-641-4758

Túlsúlyos kislányként, majd túlsúlyos felnőttként saját magamon tapasztaltam, mit tesz testünkkel és lelkünkkel a helytelen táplálkozás. Több, mint egy évtizeden keresztül dolgoztam egy életmód magazinnál, így a mindennapjaim az egészséges táplálkozásról, a megfelelően megválasztott ételekről és életmódról szóltak. Tudásomat és tapasztalataimat felhasználva szeretnék segíteni, hogy a Te életed is egészségesen változhasson a legjobb irányba.

 

Gyermekeim születése előtt még hobbi szinten, azóta már hivatásszerűen űzöm az emberi lélek feltérképezését, test és lélek kapcsolatát, az egyén és a csoportok fejlesztését. Coachként megtanultam hogyan tudom ügyfeleimet hozzásegíteni a céljaik eléréséhez, anyaként pedig elmondhatom, hogy egy igazi élet- és lélekmódváltó bajnok lettem!

Míg egyikünk a testeddel, másikunk a lelkeddel fog foglalkozni. Olyan komplex életmódváltó programot biztosítunk számodra, amely stresszmentesen, lelki gátjaid feloldásával, egyéni szükségleteid figyelembe vételével terel az optimális életviteled felé vezető útra. Fordulj hozzánk, ha problémád van a súlyoddal, étkezési szokásaiddal, testképeddel. Vagy gondod van a párkapcsolatoddal vagy annak hiányával, ha nem tudsz megbirkózni a mindennapi stresszhelyzetekkel, ha személyes konfliktusaid vannak a munkahelyeden, vagy a családi harmóniát akarod helyreállítani.