Szülők, térjetek már észhez!
Rendszeresség szerepe a táplálkozásban
Láss a gyermekháj mögé!
Miért tuti ötlet nyáron fogyni?
Miért tuti ötlet nyáron fogyni?
Ismerj meg minket! És magadat is…
Ha sportolóként létezel, sportolóként étkezel!
Utálatos szénhidrát?
Utálatos szénhidrát?
Még több titok a gyermekháj mögött
6 ok amiért nem tudsz lefogyni
Ki ég, Ki (túl)él
Mozdulj, fiam!
Túl sok szemetet esznek a kamaszok
Túl sok szemetet esznek a kamaszok
Segítség! Miért nem eszik a gyerek?
Tested a kiégés szélén
Rendszer kontra idegrendszer 1.rész
0
0
0
s2sdefault

Óriási mérföldkő ez az életünkben! Végre elindult tanácsadó, szolgáltató és nem utolsó sorban magazinos jellegű weboldalunk. Gyertek és olvasgassátok a cikkeket, tanulmányozzátok a tréningek, egyéni és csoportos foglalkozásaink leírását és ismerkedjetek meg egyik fő profilunkkal, az egyedülálló kulináris terápiával.

Mi is az a kulináris terápia?

Egy módszer, amely megváltoztatja az egész életedet. Amely megtanít nem csak habzsolni, de élvezni is az ételt és az életet. Amely a gasztronómia, az ételek segítségével új távlatokat, perspektívákat nyújt az életedben. Megtanít nyitottnak lenni az újdonságokra, segít előzni a depressziót, fényt mutat az alagút végén. Célt és reményt ad, ráadásként pedig fejleszti a kreativitást, csökkenti a stresszt és jótékonyan hat az emberi kapcsolatokra. Gyógyító jellege kihat a testre és a lélekre egyaránt, hiszen, ha tudod mire éhezik a tested, tudod, mivel tápláld és gyógyítsd a lelked.

Konkrétabbat szeretnél? Rendben.

Talán fogyni szeretnél, de már belebuktál számtalan módszerbe. Eleged van a lemondásokból, a tiltólistákból, a szabályokból. Élhető életet szeretnél egy karcsúbb testben.

Vagy eleged van a munkádból. Utálod a munkahelyed, nyomasztanak a kollegák, de fogalmad sincs, merre indulj tovább. Az életed kilátástalannak tűnik, te pedig süllyedsz bele a sötétségbe, a kétségbeesésbe, elveszíted az érdeklődésed az élet egyébkén értékes dolgai iránt.

Itt léphet képbe és segíthet Neked a Kulináris Terápia. Amely nem szabályokra, listákra épül, hanem csak és kizárólag Rád és a Te igényeidre. Felráz a kilátástalanságból, új lendületet ad a fogyásodnak, lehetőséget ad, hogy fejleszd a kreativitásodat, hogy elmerülj új élvezetekben.

Segít felismerni a saját vágyaidat, igényeidet mindezt úgy, hogy közben a tested is egyre egészségesebbé válik- párhuzamosan a lelked állapotával.

És még ennél is tovább megyünk! A tartós stressz például nem csak lelkileg, testileg is megbetegít. Megváltozik, vagy éppen elhanyagolod a táplálkozásod, és fellépnek konkrét testi tünetek, betegségek alakulnak ki. Lehetnek ezek emésztési zavarok, pajzsmirigy problémák, reflux, és még sorolhatnám. Kulináris terápiákban összehangoljuk a stressz mentális oldását a test megfelelő táplálásával, az öngondoskodás egészségtudatos működésével.

Tanulj meg egészségesen élni, olyan testben létezni, amely örömmel, boldogsággal, megelégedéssel tölt el, s közben lépd át a saját mentális határaidat, erősítsd önbizalmadat, találj magadra!

Egyél jól, legyél jól!

Mert, ha a testedet helyesen táplálod, nem éhezik tovább a lelked sem!

Ismerd meg egyéni vagy csoportos módszereinket és jelentkezz, hogy segíthessünk!

Ne csak habzsoljuk az ételt és az életet, de élvezzük is a mindennapokat és az ízeket. Az ételek, a táplálkozás olyan aspektusai az életünknek, amelyek áthatják a mindennapjainkat. Miért ne használhatnánk ki ezt a tökéletes, mégis egyszerű módszert arra, hogy az ízek, aromák, textúrák segítségével javítsunk általános mentális állapotunkon, vagy akár kezeljünk vele komolyabb pszichés, lelki problémákat? A Kulináris Terápia megtanít újra élni, élvezetet találni a mindennapokban. És amint mondtuk, célt és reményt ad, ráadásként pedig fejleszti a kreativitást, csökkenti a stresszt és jótékonyan hat az emberi kapcsolatokra. Gyógyító jellege kihat a testre és a lélekre egyaránt, hiszen, ha tudod mire éhezik a tested, tudod, mivel tápláld és gyógyítsd a lelked.

 

Kulináris terápia csoportban

A Kulináris csoportterápia erősen diagnózis központú, ezért nagyon hamar felszínre kerülnek egy adott csapaton, csoporton belül a problémák, amelyek megoldásra várnak. A gasztronómia erre tökéletesen alkalmas, hiszen nem csak a kreativitást javítja, de segít túllépni a saját határaidon, együttműködésre, alkalmazkodásra, csapatmunkára ösztönöz. Ráadásként pedig megtanít arra, hogyan vívd ki mások megbecsülését, hogyan legyél elismert tagja egy csoportnak és hogyan szerezd vissza a saját önbecsülésedet is.

Nem csak nyitottabbá, kreatívabbá és egészségesebbé válhatsz, de bátorságot és önbizalmat nyerhetsz, de javíthatsz a családi vagy üzleti kapcsolataidon.

Javasoljuk kis és középvállalkozásoknak, fejlődésre vágyó cégeknek, üzleti vagy baráti társulásoknak, családoknak, pároknak.